Visitkort med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil i dag og modtag dem på 24 timer!

Gå til Online Shoppen

Visitkort på 350g papir på 24 timer

med eller uden forædling!

Du får gratis filtjek, personlig betjening og Danmark’s bedste service!

 

Gå til Online Shoppen

Visitkort 3 hurtige:

  • Professionelt farvetryk på en eller begge sider
  • Kraftigt 350 g Silk-papir som standard og flere andre medier
  • Vi kan forædle dine visitkort med Guld, Sølv eller moderne præg (partiel lak)

Visitkortet er det mest anvendte og billigste markedsføringsmateriale, du kan give dine kunder i hånden. Enhver virksomhed SKAL have en bunke visitkort liggende til sine nøglemedarbejdere. Mange tror, at visitkortet ikke bliver brugt mere, men statistikker viser at mængde tværtimod er voksende.

visitkort

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Visitkort er et markedsføringsredskab som alle virksomheder skal have!

 

 

Hvad tænker kunden om dit visitkort?
Det er et must at have visitkort med på kundebesøg, til møde, på præsentationer, messer, seminarer og visitkort i særdeleshed går godt i spænd med vores unikke produkt Mapper med Tryk som du kan læse meget mere om her og som det passer perfekt i. Kunden får noget i hånden og du bliver husket jo mere specifik du er.

Hvilke data skal et Visitkort indeholde om dig?
Et visitkort skal indeholde det absolut mest vigtige, nemlig data om dig – firma, navn, jobtitel, mail, telefonnummer og evt web og so-me oplysninger. Et godt link her beskriver mere om hvad et godt visitkort er. Husk altid at få læst korrektur og lad nu være med at lave oplysninger for småt, vi siger at man ikke skal gå under pitch 7, så hellere undlade noget grafik.

Eksklusive Visitkort med forædling

Sørg altid for et flot visitkort med tryk af høj kvalitet, og husk at få læst korrektur på det. Er budgettet til at der kan forkæles lidt om visitkortet så er der mulighed for såvel kachering og forskellige laktyper. En kachering findes som både spejlblank, en mat finish eller den eksklusive softtouch som minder om skind på overfladen. Vil du gå endnu længere så kan vi påføre både guld, sølv og en såkaldt partiel lak også kaldet ”moderne præg”. Kontakt os hvis du gerne vil gå denne vej og vil vide mere om kvaliteter og hvordan filen laves.

Følg os også på facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer