Dørhænger med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil i dag og modtag dem på 24 timer!

Gå til Priser og Bestilling

Dørhænger på 350g papir på 24 timer

med eller uden forædling!

Du får gratis filtjek, personlig betjening og Danmark’s bedste service!

 

Gå til priser og Bestilling

Dørhænger 3 hurtige:

  • Vi tilbyder dørhængere fra 1 stk og opad
  • Kraftigt 350 g Silk-papir som standard
  • Dørhænger fungere også som Flaskehænger eller velkomst skiltning

Dørhænger bruges som markedsføringsmateriale i mange henseender og især hos hotel og udlejnings brancherne. du kan give dine kunder i hånden. Dørhængere har en høj synlighed, hvilket betyder at de har en god reklameværdi. Vores dørhængere findes i 2 længder hhv 200mm og 280mm, alle er med Ø45 mm hul til hhv dørhåndtag, flasker mm.

Som noget særligt fås vores dørhængere fra de helt små oplag og til en helt særlig pris på markedet, klik her og se vores priser samt onlineshoppen.

dørhænger til mange formål

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Dørhænger er et markedsføringsredskab som alle virksomheder kan gøre brug af!

 

 

Hvor kan man bruge sin dørhænger?

Mange kender godt skiltet på døren på hotellet “Sleeping” eller “Cleaning” og samtidig med at du fortæller et budskab laver du også en reklame for dine kunder. Brug også dørhængere i din virksomhed og fortæl du sidder i møde eller helst ikke vil forstyrres. Dørhænger fungere også som en Flaskehænger som sidder elegant ned over flaskehalsen og vi kan endda tilføje et buk således den sidder i en pæn vinkel på flasken. På den måde kan du med din dørhænger blive ved med at finde på, det handler blot om kreativitet.

Dørhænger som Print Selv medie?

Dørhænger findes endvidere som Print Selv medie helt i stil med Print Selv Salgsmapper som du kan læse meget mere om her Print selv mediet måler 297 x 430 mm hvor man får 6 emner på et print. Arket kan midterskæres til 297 x 215 mm hvorved du kun kører 3 emner ad gangen. Det er helt unikt som Print Selv Salgsmapper og kræver blot en A3 printer som kan håndterer 350g tykt medie.

Eksklusive Dørhængere med forædling

Er budgettet til at der kan forkæles lidt om dørhængeren så er der mulighed for såvel kachering og forskellige laktyper. En kachering findes som både spejlblank, en mat finish eller den eksklusive softtouch som minder om skind på overfladen. Vil du gå endnu længere så kan vi påføre både guld, sølv og en såkaldt partiel lak også kaldet ”moderne præg”. Kontakt os hvis du gerne vil gå denne vej og vil vide mere om kvaliteter og hvordan filen laves.

Følg os også på facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer