Print Selv Dørhænger

Fremstil Dørhænger og Flaskerhænger  Her og Nu på virksomhedens egen printer

Nyhed i Danmark!

Gå til priser og bestilling

Dørhænger og Flaskehænger med tryk efter behov!

350g Multiart Silk, 85mm bred, hul Ø45, 2 længder 200mm og 280mm

Bestil Her

Print Selv Dørhænger

Fremstil Dørhænger og Flaskerhænger  Her og Nu på virksomhedens egen printer

Nyhed i Danmark!

Gå til priser og bestilling

Dørhænger og Flaskehænger med tryk efter behov!

350g Multiart Silk, 85mm bred, hul Ø45, 2 længder 200mm og 280mm

Bestil Her

Print Selv er en helt ny måde at lave Dørhænger og Flaskehænger på.

 

Tænk helt anderledes og bestil KUN det du skal bruge. Du printer selv dør og flaskehængere on demand efterhånden som der er behov for dem i virksomheden via vores unikke løsning. Du vil for få kr fremstille Danmarks billigste trykte dørhængere og flaskehængere på ganske få minutter og er derfor et fantastisk supplement til de traditionelle metoder!

Print Selv Dørhænger og Flaskehænger varianter og pakkeantal:

Medierne sælges som standard på 350g Multiart Silk papir. Arket leveres med 6 emner på hvert, hvor der printes på en eller begge sider og efterfølgende renskæring og på et øjeblik har du flotte professionelle dørhængere eller flaskehængere. Dvs. har du en printer der håndtere SRA3 og skæreudstyr så er du igang. Kontakt os gerne om mulighederne i netop dit trykkeri.

6 emner: Arket måler 297 x 430mm og man får 6 emner a 200mm længe – kræver skæreudstyr efterfølgende.
3 emner: Arket er midterskåret og måler 297 x 215mm og man får 3 emner a 200mm – kræver skæreudstyr efterfølgende.
280mm længde: Brug helarket og design og print kun 3 emner herpå og skær i valgfri længde – kræver skæreudstyr efterfølgende. 

Mediet bestilles i 100 arks æsker.

Skulle du ikke have tid eller er usikker på om virksomhedes printer kan håndtere mediet så trykker vi selvfølgelig dør og flaskehængere for dig med dag-dag levering

Læs mere om Trykte Dørhængere her

 

 

 

print selv salgsmapper

Tip: tilgå evt. computerversionen for bedre overblik af pris-skemaet.

Priser på Print Selv medier. Er det første gang du bestiller vil vi altid kontakte dig omkring din printer samt skæreudstyr. Dette for at sikre du får det bedst mulige resultat med Print Selv. 

Priser ex. moms.

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer

Seneste leveringer

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Har du printeren så har vi printerpapiret

og du Printer Selv Dør-og Flaskehængere på få sekunder

 

Få et super flot resultat til billige penge med 100% bæredygtighed og send dermed tankerne til miljøet.  Dørhængere og flaskehængere fremstilles fra 1 stk og opad og på den måde kan du bestille lige det antal du ønsker og dermed spare penge og tid. Print Selv dør-og flaskehængere kan i sagens natur også trykkes med individuelle tekster, hvilket giver nye spændende muligheder, samt et fantastisk supplement til salg og marketing i netop din virksomhed. Denne mulighed er helt i stil med vores patenterede koncept Print Selv Salgsmapper som du kan læse meget mere om her

Hvilke printere er egnet til Print Selv?

Er du I tvivl om din nuværende printer, så se i printerens specifikationer og find noget om medier og gramvægte. Du kan også finde printeren på Google ved at taste navn, model og specifikationer, f.eks. “Canon 600 specs” Eller du er altid velkommen til at kontakte os med dine printer oplysninger, så vil vi vende tilbage med, hvordan din printer understøtter format- og gramvægten. Der kommer nye printere til hele tiden, men blandt vore kunder ser vi en række modeller fra bl.a Canon, Xerox, Ricoh, HP, Konica, Sharp.

Miljø og bæredygtighed

Med Print Selv fra Projektomslag.dk passer du godt på miljøet, såvel fordi vi anvender svanemærket papir, men også fordi du netop kan bestille efter behov, altså du skaber både tid, penge og værdi i din virksomhed. Du får en unik løsning, du undgår lager og du tilretter trykte dør-og flaskehængere efter virksomhedens aktuelle profil.

Følg os også på facebook lige her