Betingelser og Politikker:

 

BETALINGSBETINGELSER:

Faktura sendes efter varemodtagelse og betaling skal ske senest 10 dage fra fakturadato. Herefter udsendes rykker og saldo tillægges et gebyr på 150 kr. ex. moms. Efter 3. rykker beregnes rente af saldo med 2% pr. påbegyndt måned.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

LEVERINGSBETINGELSER:

Projektomslag.dk leverer såvidt muligt fra dag til dag, men forbeholder sig afsendelse på max 5 hverdage fra ordre modtages på større opgaver. Projektomslag.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller fragtmand og forhold, der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

HANDELSBETINGELSER:

Priser: Alle ordre tillægges et ekspeditionsgebyr på 80 kr som er indeholdt i fragt og ekspeditionsgebyret på fakturaen. Der tages forbehold for prisændringer.

MODTAGELSE:

VIGTIGT! VED MODTAGELSE: KONTROLLER, AT VAREN ER INTAKT OG IKKE HAR LIDT OVERLAST I FORBINDELSE MED TRANSPORTEN. DERFOR: SKRIV ALDRIG UNDER PÅ MODTAGELSE, FØR DU HAR SIKRET DIG, AT VAREN ER I DEN
FORVENTEDE STAND.

Er emballagen behæftet med synlige skader, skal du åbne pakken i overværelse med postbudet/fragtmand, og er du ikke tilfreds, skal du ikke skrive under. Kvitterer du for modtagelsen, accepterer du også varens/pakkens stand. Alternativt nægter du blot modtagelse og kontakter efterfølgende Projektomslag.dk.

Anmeldelse af beskadigede varer skal alene ske til Post Nord eller på stedet til den pågældende fragtmand.

Er varen mod forventning på anden måde behæftet med fejl og/eller mangler, eller har du andre reklamationer, bedes du venligst kontakte Projektomslag.dk senest 5 dage efter modtagelsen.

Tillader du i forbindelse med dit køb (via e-mail eller på selve ordren), at Post Danmark eller fragtmanden må stille varen uden kvittering, sker dette på eget ansvar.

FORTRYDELSESRET:

Køb af Print Selv medier indeholder fortrydelsesret indenfor de første 14 dage efter modtagelse af varen. Du skal inden fristens udløb for egen regning have sendt varen retur til Projektomslag.dk og aftalt dette med os. Varen skal fremstå i samme stand, mængde og emballage som ved levering.

For alle andre tryksager og ifølge Dansk lovgivning herunder Købeloven, gælder den normale fortrydelsesret ikke hos os, da alle vore produkter er specielt fremstillet. Læs mere på www.forbrugerraadet.dk

REKLAMATIONSRET:

Regler omkring reklamationsret for hhv. privatkunder og erhvervskunder er gældende. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd f.eks. forkert opbevaring.

Der skal reklameres inden rimelig tid, efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 7 dage efter varen er modtaget, vil reklamationen være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du henvende dig i til Projektomslag.dk.

RETUNERING AF VARE:

Varer tages kun retur såfremt emballagen IKKE er brudt, og varen er ubeskadiget. Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

PRODUKTANSVAR:

Projektomslag.dk er ansvarlig for produktskader efter dansk rets almindelige regler, dog således at sælgers produktansvar aldrig omfatter personskade, driftstab, avancetab eller andet indirekte tab f.eks skade i printer eller kopimaskine. Der tages ikke ansvar for forkert anvendelse af produktet i printere og kopimaskiner, der ikke opfylder produktets formater og gramvægte samt maskiner, der ikke er korrekt serviceret eller på anden vis har slidte dele, der gør at resultatet bliver dårligt. Færdige trykte produkter leveret af Projektomslag.dk vil kunne have mindre nuanceforskelle af kosmetisk art, såsom CMYK print kan forekomme farveafvigelser på
+/- 5% og variationer i størrelser kan forekomme fra +/- 2mm til 2%. Projektomslag.dk’s copyright og patent på mappeproduktet gør at disse leveres med denne information, enten i form af præg eller påtrykt afhængigt af produkttypevalg.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

GRATIS YDELSER:

Projektomslag.dk tilbyder såvel ydelser til periodiske nedsatte priser som f.eks. grafisk design og gratis prøver. Disse ydelser kræver dog at man som minimum er oprettet i CVR registret med et cvr.nr. og har et website eller lignende oppe at køre.

PERSONDATA:

Bestillere og deraf registrerede personer hos Projektomslag.dk indestår for de nødvendige afgivne oplysninger i henhold til persondataforordningen, som er nødvendige for Projektomslag.dk’s administrative løsning og evt. efterfølgende opbevaring. Ved bestilling er man automatisk registreret i Projektomslag.dk’s e-mail database som til hver en tid kan slettes ved henvendelse til Projektomslag.dk. Kundedata af enhver art videregives ikke til tredjeparter og kan til hver en tid udleveres og/eller slettes fra databasen ved henvendelse til Projektomslag.dk