Skilte med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil hurtigt og nemt i Onlineshop eller personlig betjening!

Gå til Online Shoppen

Skilte i enhver ønsket størrelse!

vælg mellem flere stærke materialer!

 

Gå til Online Shoppen

Skilte 3 hurtige: 

  • Du får skiltet i præcis den størrelse du har behov for, dog i plader på max 3 x 1,5m
  • Vælg f.eks. 3 designs af skilte i samme størrelse og betal kun 3 stk. prisen  
  • Vælg mellem Klar akryl, Alusandwich, PVC og Træ plader til dit skilt

Skilte anvendes til alt lige fra vejvisere, byggeskilte, til-salg skilte, sjov gave gemik til dekoreret facadebeklædning. Vi kan lave huller så dit skilt er lige til at hænge op eller du kan få bestille flotte væg afstandsstykker i lækkert look så dit skilt hænger 2 cm ude fra væggen.

 

 

 

skilte foran virksomheden

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Skilte er det første kunderne ser af din virksomhed!

Hvilken type skilt skal jeg vælge?

En sikker vej at gå er Alusandwich skiltet da det er meget stærkt, kun 3mm tykt, kan stå både ude og inde og vejer ikke så meget som f.eks. en 10 mm PVC skiltet. Overfladen på trykket er glat som var der trykt på et almindeligt papir. PVC pladen er lidt billigere end 3mm Alusandwich men er nær så stærk, så vælge kun denne hvis opsætning er nem og det ikke skal hænge i flere år.

Ønsker du derimod et mere rå look så kan materialevalget være træpladen som er en krydsfiner med helt almindelig træstruktur og lettere farvespil i selvtræet med et par knaster hist pist. Farvetrykket er ikke helt så jævnt og præcist grundet den naturlige træstruktur.

Eksklusive skilte!

Er du til en mere eksklusiv løsning så skal du vælge Aryl til dit skilt, dette materiale er gennemsigtigt som glas men vejer kun det halve og får et super flot tyk grundet den meget glatte overflade. Trykket ligger spejlvendt og påføres på bagsiden af pladen hvorved du for en 3D effekt Du bør vælge at få en hvid under dit tryk da der kan påstå en gennemsigtighed i trykket hvis dette ikke tilvælges.

Følg os også på facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer