Projektomslag.dk blev grundlagt i 2009.

I opstarten var formålet at finde en eller flere samarbejdspartnere, der ser potentialet samt eksklusivretten ved en patenteret teknik og dermed vil lancere konceptet så bredt som muligt, såvel i Danmark som i andre lande.

I efteråret 2009 blev der etableret et samarbejde med Bong Bjørnbak A/S i Danmark. Samarbejdet inkluderede en eksklusivret i Danmark samt option på resten af Skandinavien og enkelte østlande. Aftalen udløber 2012.

Samtidigt blev der primo 2011 etableret et samarbejde med et bureau i Atlanta i USA, der har ansøgt patent på konceptet og som pt. er i fasen Patent Pending. I stil hermed arbejdes der med flere muligheder i øvrige nærliggende lande i Europa.

Juni 2012 lanceres Jobmappen.dk “et skridt nærmere jobsamtalen” Portalen tilbyder et personligt fortrykt projektomslag med visitkort og med alle de oplysninger et CV kræver. Der medfølger en solid kuvert som kunden kan bruges til at sende sin ansøgning i og som er lagt ind i projektomslaget. Denne fik dog svag medvind og gik mere i retning af et generelt B2C marked hvor privatpersoner i dag bestiller en unik mappe til forskellige situationer.

Fra 2012 til i dag er Projektomslag.dk gået offensivt ind i det danske marked, hvor der er etableret samarbejder med kunder rundt i hele Danmark og enkelte i udlandet. Det er de 2 produkt kanaler Print Selv samt Trykte Mapper fra 1 stk. der modtages godt af kunderne, som stort set alle vender tilbage hvilket dokumenterer konceptet og produktet. I dag består sortimentet af en række varianter og papirtyper.

Gennem tiden har kunderne spurgt på andre tryksager til deres mapper, hvorfor der i løbende bliver udvidet med produkter og investeret i nødvendigt tryk og efterbehandlingsudstyr, således enhver tryksag kan bestilles i dag.

Med venlig hilsen
Projektomslag.dk
Patchara & Henrik (indehavere)