Kort med fals – til brug i mange situationer

Trykte Gavekort, Bortkort, Navnekort og mange flere udtyrk. Projektomslag.dk kalder dem blot “Kort med fals”. Brug dem i dagligdagen, til eventen, messen, konferencen, kurset osv hvor man ofte har brug for disse kort.

Igen et unikt produkt fordi det fremstilles nemt og let fra 1 stk. og opad helt i stil med vores populære Mapper fra 1 stk. og dermed et godt supplement når man bestiller mapper til ovennævnte begivenheder.

Kortene har et fleksibelt mål op til 32 x 17 cm (foldet mål) og er fremstillet med fals i midten. Derved er de fleksible og kan laves i en række størrelser og tilpasses dermed dine ønsker.

Kort med fals er i høj grad behæftet med variabel data som vi ofte også fremstiller vores trykte mapper med. Lad os sætte dit kort op med dine deltagernavne eller andet variabel datasæt, vi er eksperter og arbejder dagligt med dette. Variabel data på din tryksag er en rigtig god måde at ramme dine kunder på. Vi hjælper gerne med layoutet til vores særdeles god pris, hvor vi arbejder for 99 kr/ 15 minut.
 
 

Print Selv Kort

Kort med fals fra Projektomslag.dk er fremstillet med papirtypen Multiart Silk 300g er og med max medie mål på 32 x 34 cm kan det anvendes i stort set alle A3 kopimaskine/printere som Print Selv Kort. Dvs. at du på få minutter har Gavekortet til medarbejderen, et Vejviser kort til mødet, et sæt Navnekort til kurset og meget meget mere.

Du kan vælge at design til kant hvis du har en skæremaskine på kontoret eller du laver dit design ud fra de mål man ønsker og printer efter behov.

Alt sammen helt i stil med Projektomslag.dk’s patenterede trykte Mapper fra 1 stk. og vores Bordkalendere. Læs mere om dette på disse link:  Trykte Mapper og Bordkalendere

Du bestiller Kort med fals ved at klikke på nedenstående knap.