Hæfter og brochurer med tryk i oplag fra 1 stk.

Bestil i dag og modtag dem på 24 timer!

Gå til Online Shoppen

Hæfter og brochurer i A5 og A4

samt 12 andre formater!

 

Gå til Online Shoppen

Hæfter og brochurer 3 hurtige

  • Hæfter og brochurer er den billigste form for indbinding af flere sider.
  • Vælg fra almindelig 90 g til kraftigt 200 g papir.
  • Vores hæfter kan laves i hele 14 forskellige formater og op til 80 siders indhold.

Hæfter og brochurer som vi kalder dem har en række navne til anvendelsen som kataloger, magasiner, prislister, manualer, foreningsblade, kirkeblade og flere andre.

Et hæfte består af en eller flere papirer som lægges oven på hinanden som derefter foldes og isættes to hæfteklammer i ryggen og med den produktionsmetode bliver hæfter derfor den billigste måde at binde sine dokumenter sammen på.

hæfter og brochurer

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Hæfter og brochurer i virksomheden giver den ultimative information!

Papirformater

Hæfter og brochurer er ofte et produkt man skal læse eller finde oplysninger fremfor en enkelte stående tryksag til markedsføring. Derfor skal du vælge dit format med omhu og måske hellere vælge A4 format fremfor A5 med rigtig mange sider og husk ligeledes vælge en god størrelse skrift som er venlig til læsning og opslag.

Vi kan lave hæfter og brochurer med helt op til 80 sider som er grænsen inden vi anbefaler man går over i bøger og indbinding og et lille hæfte med 80 sider anbefales ikke da den ganske enkelt ikke vil kunne holde sig pænt lukket. Et godt tilvalg til tykke hæfter og brochurer er at tilføje en ”squarefold” som gør at hæftet får en lidt boglignende ryg.

En god grundregel er at du kan vælge mindre gramvægt til små hæfter og større gramvægt til f.eks. A4 hæfter og igen afhængigt at antal sider. Har du mange sider kan du med fordel vælge et A4-hæfte som både har mere plads til tekster og billede og så vælge et omslag i kraftigt papir og indhold i almindeligt papir.

Papirtyper?

Alle vores hæfter og brochurer produceres på svanemærket papirer og vi anbefaler oftest den mest anvendte og billigste papirtype Silk-papir da den udmærker sig ved en semimat overflade og trykket med både tekster og billeder bliver optimalt på denne papirtype.

Er behovet at der skal kunne noteres eller udfyldes noget med blyant eller kuglepen skal dit hæfte og brochurer produceres på såkaldte ubestrøget papir og her vælger Offsetpapir. Overfladen på offsetpapir ligner lidt et almindeligt printer og kopi papir.

Miljø!

En helt særlig mulighed er at vælge genbrugspapir til dine hæfter og brochurer. Her får du en overflade som er meget rustikt og ikke helt hvid, men i en lys grå/brun farve. Vær opmærksom på at genbrugspapir ikke nødvendigvis er ens i hele oplaget og der sagtens kan være forskelle mellem de enkelte produktioner. Genbrugspapir signalerer miljø men er ikke mere miljø venligt end f.eks. Multi Art Silk papiret da et genbrugspapir er igennem en del flere processer for at kunne blive til et papir.

Følg os også på Facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer