Postkort med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil i dag og modtag dem på 24 timer!

Gå til Online Shoppen

Postkort på kraftigt papir i A6, A5 eller som foldekort

med eller uden forædling!

 

Gå til Online Shoppen

Postkort 3 hurtige:

 

  • Postkort laves som standard i A6 størrelse men kan laves i det mål du ønsker
  • Der er mulighed for at gøre postkortene eksklusive med Guld, Sølv eller præget lak
  • Papirvalg er typisk 260 g Chromokarton papir som er skrivevenlig på bagsiden

Kan du huske da du sidst fik et postkort i postkassen? Det glemmer man ikke sådan lige længere og derfor har postkortet en helt anden værdi end en e-mail eller so-me besked. Endvidere ligger der sjældent meget i postkassen så et flot postkort præsentere sig nemt her.

 

postkort

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Postkort er et godt og billigt værktøj til sin markedsføring!

Hvordan skal jeg bruge postkort i min virksomhed?
Næsten uanset hvad virksomheden beskæftiger sig med så er postkortet den forlængede arm til din markedsføring. Sælger du et produkt så læg det med dine USP (unique selling points) i forsendelsen, sælger du en ydelse, så sørg for at have dem liggende så kunder kan tage dem med sig og brug dem til uddeling til forsamlinger som messer, konferencer mv. enhver lejlighed. Husk i den forbindelse at kigge på vores unikke mappekoncept her.

Lav dit postkort så det skiller sig
Reklame og marketing er en stigende faktor i vores tidsalder så husk at være meget klar og tydelig med dit budskab på dit postkort og undlad at sende mange budskaber på det samme postkort. Et flot markant tryk i få farver og et godt billede med en klar melding er effektivt og vil du gøre det mere eksklusiv kan du tilføje forædling som guld og sølv mv. Kontakt os hvis du gerne vil gå denne vej og vil vide mere om kvaliteter og hvordan filen laves.

Hvad er forskellen på Postkort og Flyers?
Postkort kan bruges i stedet for en flyer, da kvaliteten er anderledes eksklusiv i sig selv. Står du for at sende et budskab eller en invitation til et arrangement eller forestilling vil et postkort passe bedre end en standard flyer. Postkortet laves både som A6, A5 og som foldekort.

Følg os også på facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer