Klistermærker med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil i dag og modtag dem på 24 timer!

Gå til Online Shoppen

Klistermærker på papir eller plast medie i ethvert format!

Du får gratis filtjek, personlig betjening og Danmark’s bedste service!

 

Gå til Online Shoppen

Klistermærker 3 hurtige:

  • Kan laves i størrelser fra 20mm til store vindues folier
  • Både inden og udendørs formål
  • Vælg klistermærker på mange medier papir, plast, metal med forskelligt klæb mv.

Klistermærker er noget alle bruger i en eller anden forstand lige fra markering med et rundt klistermærke på sit udstyr, til bilstreameren eller til sit butiksvindue. Klistermærker trykkes typisk via print og skal det være særligt holdbart f.eks. en bilstreamer som skal kunne holde til mange bilvask så kan klistermærket tilføres en laminering.

Langt de fleste små klistermærker kan findes som etiketter på ark enten som runde, ovale, firkantede med eller uden rundehjørner. Men skal du bruge et klistermærke i en præcis størrelse så tilpasser vi det.

visitkort

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Klistermærker er markedsføring og findes både i virksomhederne og private hjem.

 

Indendørs?

Her kan det ofte betale sig at vælge et almindeligt papirklistermærke som vil holde i lang tid hvis det ikke berøres. Skal det sidde på en genstand feks PC så anbefaler vi et plast klistermærke da det vil holde bedre medens noget tages op af taske mv.

Udendørs?

Her skal du altid vælge et plast klistermærke eller en folie som er lamineret. Det er typisk butiksvinduer, bilstreamers, postkasse label eller lign som konstant sidder udenfor.

Hvad kan klistermærker med tryk holde til?

Papirkvaliteten anbefales som sagt til brug indendørs og er også den billigste type og har enten blank eller mat overflade. Selve trykket er vandfast, men materialet kan ikke tåle regn og fugt i længere tid.

Plastkvaliteten derimod er helt igennem vandfast og holder i op til 2 år. Overfladen kan ligeledes være blank eller mat og disse klistermærker med tryk kan laves i stores formater helt op til 300 cm uden at skulle sættes sammen af flere stykker. Skal dit klistermærke sættes op udendørs anbefaler vi det altid som lamineret folie. Det øger holdbarheden betragteligt helt op til 5 år og så gør det montagen lettere. Vi siger at har du et klistermærke der er større end 1m2 så bør man være 2 personer til opsætning. Se i øvrigt denne fine video med amerikanske Greg fra you-tube på opsætning af klistermærker og folier her

Følg os også på facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer