Bordkalender – til den helt rigtige pris

Bordkalenderen fra Projektomslag.dk er igen et unikt produkt fordi det fremstilles nemt og let fra 1 stk. og opad helt i stil med vores populære Mapper fra 1 stk.

Vores bordkalender foldes med en snuptag og står flot og elegant på bordet og kan selvfølgelig laves med præcist det design man måtte ønske. Kalenderen har en fast stå højde på 170 mm og kan designes i fleksibel bredde fra 100-320 mm(husk plads til bleed). Der findes en række steder på nettet hvor man kan downloade sine kalender data – vi bruger ofte www.kalendersiden.dk Herefter benytter du vores skabelon til at lave dit layout – dem finder du her Projektomslag Skabeloner

Har du ikke lige tiden til det hjælper vi gerne med layoutet til vores særdeles god pris, hvor vi arbejder for 99 kr/ 15 minut. Prisen på selve bordkalenderen er langt lavere hos Projektomslag.dk, fordi konceptet er taget fra vores mappe produkt og ligger dermed betydeligt lavere end priserne i markedet. Mediet er det velkendte kraftige Multiart Silk som også bruges til en lang række af vores andre tryksager.

Print Selv bordkalender

I stil med Projektomslag.dk’s patenterede trykte Mapper fra 1 stk. findes vores bordkalendere også som Print Selv medie. Har du en A3 printer/kopimaskine kan du højest sandsynligt printe virksomhedens helt egne kalendere efter behov.

Jeres printer/kopimaskine skal kunne trykke på et 300g medie i SRA3 størrelse (320 x 450mm). Efter print skæres 10mm af begge de korte ender på mediet og perforeringer brækkes af – herefter klar til samling. Køb en pakke af vores medie og fremstil årets kalender med f.eks. din virksomheds logo på eller måske med navne på afdelinger eller lignende, kun fantasien sætter grænser herfor. Kalendermediet fås i 50 stk. pakker og du kommer let videre ved til bestilling ved at klikke på nedenstående knap.