Produktbillede-111-300x239

Print Selv – spar tid og penge

Med Print Selv laver du salgsmappen på din egen printer. Det er en helt ny måde at arbejde med salgsmapper på. Ved Print Selv løsningen laver dine salgmapper mapper efter behov og kan målrette dit budskab direkte til kunden. Du undgår spild og passer godt på miljøet samtidigt med at du er klar med færdige trykte mapper på kort tid. Du skal f.eks. afholde en konference for 100 kunder og vil gerne have de husker dig når de går hjem. Via Print Selv løsningen fremstiller du selv 100 mapper trykt med det aktuelle budskab som deltagerne lægger de udleverede materialer i.

Du kan til en hver tid benytte vores skabelon til at lave dit layout – dem finder du her Projektomslag Skabeloner

Du har selvfølgelig altid mulighed for at sende os dit layout så trykker vi for dig og garantere en hurtig levering, høj kvalitet, samt yderst konkurrencedygtige priser.

Mulighederne er uendelige hos Projektomslag.dk og vores holdning er “Findes løsningen ikke, så lad os finde den sammen”

Hvis du er i tvivl om din virksomheds printer kan printe vores projektomslag, så kontakt os gerne ved at angive din printers navn og model.

Printer rådgivning

Projektomslag.dk har mange års erfaring bag sig inden for printerverdenen og vi hjælper gerne med at finde en printerløsning til dine projektomslag. Der findes i dag et utal af printere, der kan printe høje gramvægte samt SRA3, A3++ samt 13 x 19″ formaterne. Læs meget mere om Print Selv og se medie priser her