Trykte Mapper fra 1 stk.

Individuelle salgsmapper med tryk i oplag fra 1 stk. og opad

Tænk helt anderledes!! Bestil KUN det du skal bruge – vi trykker individuelle salgsmapper fra 1 stk og opad via vores unikke patenterede løsning – til Danmark’s billigste priser. Kan du printe selv bliver det endda endnu billigere – læs længere nede på siden.

Få et super flot resultat til billige penge med 100% bæredygtighed og tankerne dermed sendt til miljøet. Det er flotte professionelle individuelle salgsmapper –  i branchen også kaldet Præsentationsmapper, Konferencemapper, Omslagsmapper, Tilbudsmapper m.fl.

Vi er helt unikke i Danmark fordi vi laver dem i oplag helt ned til 1 stk. På den måde kan du bestille lige det antal du ønsker, du spare penge, tid og kan lave dine mapper helt unikke.

Individuelle salgmapper kan trykkes med individuelle tekster, hvilket giver nye spændende muligheder, samt et fantastisk supplement til brand af netop din virksomhed.

Flere Varianter af individuelle salgsmapper

Du kan vælge mellem flere varianter med plads til indhold i A6, A5, A4, 21 x 21 cm og US letter sågar. Standard papiret er kvalitetspapiret MultiArt Silk 300g som ofte ses i mange andre tryksager. 

Med Salgsmapper fra Projektomslag.dk passer du også på miljøet, såvel fordi vi anvender svanemærket papir, men også fordi du netop kan bestille efter behov, altså du skaber både tid, penge og værdi i din virksomhed. Du får en unik løsning, du undgår lager og du tilretter salgsmapperne efter virksomhedens aktuelle profil.

Print Selv løsningenPrint Selv mapper skaber nye muligheder for virksomhederne!

Som noget helt nyt kan du bestille Print Selv salgsmapper. Dette patenterede produkt er helt unikt og giver nye muligheder indenfor branchen af salgsmapper. Det er nemt og lige til at gå til. Det er hurtigt og du kan med fordel bruge vores online skabeloner til at layoute din nye salgsmappe. Du finder dem her

På forsiden kan der f. eks. være et indbydende billede og logo. Og på bagsiden er der plads til informationer om din virksomhed. Læg arkene i din printer og send din fil afsted, på få sekunder står du med en unik salgsmappe i hånden klar til præsentation. Har du ikke tid til selv at layoute din salgsmappe, kan du benytte vores inhouse-designer, der er kreativ og har forståelse for netop din virksomhedsprofil.

Udskil dig fra mængden og giv et professionelt og personligt udtryk overfor dine kunder med en unik salgsmappe. Der er mulighed for at personliggøre dine salgsmapper med navn og individuel tekst. Dette giver en unik oplevelse af netop din virksomhed.

Rygbredder og visitkort slidser

Alle mapper har slidser hvor visitkort kan sidde og du kan vælge mellem 1 mm eller 5 mm ryg således du lægge dine tryksager, produktinformationer, brochure og andet salgsmateriale helt efter behov. Dit materiale bliver flot præsenteret med vores unikke løsning.

Det er nemt og kan bestilles online. Vil eller kan du ikke selv printe så er vi klar til at modtage din fil og så printer vi salgsmapper for dig.