Miljø og bæredygtighed – “det føles godt at kunne bestille efter behov”

 

Tænker du på miljøet og dem der kommer efter os? Har du prøvet at smide en stor eller mindre bunke tryksager ud i skraldespanden? – ja ikk’ og selvom ca. 80 % genanvendes så har det altså været igennem såvel menneskehænder samt trykmaskiner.

Projektomslag.dk slår i særlig grad på dette grundet den unikke mulighed at kunne fremstille færdige mapper fra 1. stk. og opad. Du bestiller blot det du har behov for og genbestiller løbende (On Demand) Tjaa…, tænker man, så koster det jo også bare meget mere – Nej, det gør det ikke! Projektomslag er en nyhed i Danmark ved at der kan fremstilles Mapper fra 1. stk. til absolut konkurrencedygtige priser – det er helt unikt og dermed en kæmpe besparelse i miljøbelastningen og er dermed et særdeles bæredygtigt produkt.

Selvom vi er en mindre virksomhed forpligtiger vi os lige så meget til at værne om miljøet på det vi sender ud af døren til vore kunder. Derfor er alle vores standardpapirer af svanemærket papir hvilket bl.a. betyder at der hele tiden genplantes træer der hvor vi får papir fra. Skov er altafgørende for vores og vore efterkommeres ve og vel og kigger man på de sidste 10 år er skovarealer i Europa vokset hen mod 20 %.

Projektomslag.dk’s trykkeri overholder ligeledes alle ISO standarder herunder bl.a. vegetabilske trykfarver, genanvendelse af fraskæring, minimering af affald mm.