Roll-up med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil i dag og modtag dem på 48 timer!

Gå til Online Shoppen

Roll-up i 3 kvaliteter i formatet 85 x 200 cm

Alle B1 brandgodkendte!

Du får gratis filtjek, personlig betjening og Danmark’s bedste service!

 

Gå til Online Shoppen

Roll-up 3 hurtige:

  • 85 x 200 cm – lynhurtig opsætning
  • B1 brandgodkendte!
  • Har du f.eks. 3 forskellige designs så tilbyder vi almindelige 3 stk. pris!

Roll-up er det perfekt flytbare markedsføringsskilt eller brug det som orientering til dine kunder i virksomheden, på messen eller lav noget flot til det private arrangement. Roll-up er din sikkerhed for at se professionel ud både når du er på farten og din virksomhed udad til.

roll-up

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Roll-up er dit professionelle værktøj til markedsføring og skiltning i virksomheden!

 

Forskellige kvaliteter
Vores roll-up systemer laves i forskellige varianter, så du nemt kan vælge det der passer bedst til dit formål. Skal du kun bruge en roll-up en enkelt gang eller sjældent kan vi anbefale vores budget model som er ganske udmærket men ikke helt så holdbart og stabilt som standardmodellen som kan bruges igen og igen. Skal din roll-up stå fremme permanent vil vi anbefale vores premium model som har en flot kassette med chrome afslutninger og virkelig ser eksklusiv ud.

Roll-up praktisk
Du kan i stille vejr godt opstille roll-up udendørs og de tåler en byge vand men her anbefaler vi du kigger over til vores Beachflags i stedet.

Roll-up leveres i en praktisk taske på ca 90 cm og vejer kun 2-3 kg afhængigt af variant. Du kan IKKE skifte selve trykket i kassetten da det kræver lidt større kendskab, men du kan bestille flere designs i samme bestilling og prisen her bliver regnet i antal stk. så du kan f.eks. få 3 forskellige designs til den oplyste 3 stk. pris.

Følg os også på facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer