Foldere med tryk tilpasset dig og din virksomhed

Bestil i dag og modtag dem på 24 timer!

Gå til Online Shoppen

Foldere på kvalitetespapir

i ethvert foldet format!

Bestil Onlone med eller uden forædling!

 

Gå til Online Shoppen

Foldere 3 hurtige:

  • Kvalitets tryk på over 25 forskellige standard formater
  • 3 – 4 eller 5 fløjet og almindelige 4-sidet foldede metoder
  • Altid tryk på begge sider og mulighed for eksklusiv forædling

Foldere som nogle også kalder brochurer er en af vores mest populære tryksager. Folderen kan nemlig på en smart måde indeholde dine budskaber opdelt på en god og overskuelig måde for kunden.

Du kan inddele dit produkt i forskellige emner eller du kan præsentere din virksomhed med er række porteføljer på hver af folderens fløj eller side.

 

 

Ring til eksperten?

 

Tlf. 23 884 886

Spørg online

RingTilOs
Sender

Foldere er et af den mest anvendte marketing værktøjer i virksomheden!

Folder eller brochure – kært barn har mange navne?

Når nogen taler om en folder tænker den anden på et hæfte eller et omslag i stil med vores unikke produkt Omslagsmapper fra 1 stk. Hæftet består dog af flere foldede ark papir, der er hæftet med en eller flere hæfteklammer i midten. En folder er derimod altid kun af ét ark papir, der er foldet på en eller flere gange. Når vi siger foldet så siger andre måske falset så tøv ikke med forvirringen ved at en falset brochure er det samme som et foldet stykke papir.

Foldere med tryk i en række varianter og formater

Som nævnt er en folder kun et enkelt stykke papir, der foldes på den måde kunden ønsker.  Måler man størrelsen på papiret udfoldet kan det variere fra 12 cm til 84 cm, det er blot et spørgsmål hvordan og hvor mange gange man folder papiret. Et meget typisk valg er A4-papiret som foldes en gang i midten og dermed kaldet 4-sidet. Her får man en A5-folder (halv A4-størrelse). Folder man det 2 gange får man 3 fløje så altså ca 10 cm bred og 21 cm høj.

Bliv kreativ og eksklusiv med dine foldere!

I princippet kan du blot bestille et oplag løsblade i et valgfrit format og så folde det på præcis den måde du ønsker for din opgave, men er oplaget stort så kontakt os da vores maskiner kan indstilles på flere måder. Ønsker du din folder meget eksklusiv kan vi lægge såkaldte bukkestreger ind hvor papiret folder hvorved farver ikke ”knækker” på det yderste af den skarpe papirkant. Du kan i den sammenhæng tilvælge flere forskellige forædlinger med guld, sølv eller det moderne præg via lak påføring.

Følg os også på Facebook lige her

Produkt Video - Trykte mapper fra 1 stk.

(100 sekunder)

Udsnit af referencer